About this release


Mad Cats består af Marc Bernstein på saxofoner Thommy Andersson på bas Martin Andersen på trommer. Med sig har trioen en af moderne jazz største pianister, David Kikoski. De fire herrer indspillede CD’en “The Don” sammen i april 2006.

De tre Mad Cats venner er velanskrevne navne på den danske jazzscene, og efter talrige jamsessions og lejlighedsvise koncerter besluttede de at mødes og indspille hinandens kompositioner. Orkestrets musik er en gigantisk udladning af virtuositet, nærvær og energi! CD’en fik 4 stjerne i Politikken som bl.a. skrev ”Det er en spændende plade og musikken er båret af en intensitet, der ikke undgår at rive en med sig.” Jazz Special skrev bl.a. ”en særdeles høreværdig cd.”

David er Marcs gamle ven og medstuderende fra Berklee College of Music i Boston. David har siden 1984 spillet fast sammen med jazzlegenden Roy Haynes, og har været på turne med stjerner som Michael Brecker, Joe Henderson, Ron Carter, John Scofield, Chris Potter, Christian McBride, Joey Baron, Dave Holland, Mike Stern, Chick Corea, Toots Thielemans, Pat Metheny, Victor Lewis, Tom Harrell, Gary Thomas og Marcus Miller.

Reviews


Discography